joi, 2 iunie 2011

Marşul Vieţii

      Pentru Pro Vita Sibiu astăzi a fost sărbătoare!
Cu sufletul plin de bucurie, am serbat pruncii neamului nostru şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că încă se mai nasc. Am serbat mamele care se jertfesc aducându-i pe lume, îngrijindu-i, hrănindu-i, veghindu-le copilăria. Ne-am serbat adolescenţii frumoşi şi plini de viaţă. Am serbat Viaţa!

 Şi pentru că viaţa e cel mai minunat dar care ni s-a făcut, am vrut să arătăm tuturor că deopotrivă cu cea văzută preţuim şi viaţa care se plămădeşte în pântecele mamelor, chiar dacă ea rămâne ascunsă pentru o vreme ochilor noştri. 
Preţuim viaţa pruncilor nenăscuţi în aceeaşi măsura cu a celor veniţi pe lume! Şi credem cu tărie şi mărturisim şi srtigăm că avortul este ucidere şi pedeapsă şi vărsare de sânge nevinovat care strigă spre Cer...

...Şi glasurile noastre, ale celor porniţi în marşul mărturisirii vieţii au strigat şi s-au rugat şi au cântat! 
Încolonaţi, cu părinţii care ne-au născut întru credinţă în frunte, cu toaca chemând la împreună-rugăciune şi la împreună-vestire, am pornit să arătăm lumii că oamenii ni-s dragi şi că ne pasă. 
Încă din curtea Catedralei ni s-au alăturat studenţi ai Facultăţii de Teologie şi grupuri mari de elevi, dar şi trecători. Colegii noştri dragi din ASCOR ne-au fost alături în tot acest timp, ajutându-ne la pregătiri şi la buna desfăşurare a tuturor acţiunilor din preajma zilei de 1 Iunie.

Nu putem să nu vă împărtăşim bucuria de a-l fi avut în mijlocul nostru, participant la Marş şi susţinător al lui, pe Părintele Profesor Vasile Mihoc, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu, preşedinte al Federaţiei Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România şi tată a 13 copii!

Mai departe lăsăm imaginile să povestească...

HRISTOS A ÎNVIAT!
BUCURIE!




                                       
                                             














                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu